Grannen bygger nytt!

2018-06-02

På vår grannfastighet har lokala PH-Bygg satt full fart i uppförandet av "Vesterhavsporten". Ett komplex som i botten kommer att ha ett 2000m2 stort gym & rekreationscenter och i övrigt 135 lägenheter.

 

Det kommer att höja hela området och det har redan börjat att smitta av sig på Hotell Vesterhavet. Vi har börjat piffa upp marken runt hotellet och bland annat skaffat fler parkeringsplatser. Lite snygga stenläggningar och ny områdesbelysning har kommit upp och det känns riktigt bra inför framtiden.

 

Även om det inte sker någon byggnation på hotellets fastighet så passerar man bygget på väg till hotellet och det är lite omläggningar av vägar och dylikt. Vi har naturligtvis ordnat med stora fina skyltar som guidar in er till vår reception. 

 

Så här såg det ut för ca ett halvår sedan...

 

Vesterhavsporten kommer att bli Hallands högsta bostadshus med sina 16 våningar och i skrivande stund gjuter man väggar och bottenplattor och man kan se hur parkeringsgaraget börjar ta form, samt konturerna av den höga delen av byggnationen.

 

 

Så här ser det ut nu! I mitten ser ni den 70 meter höga kranen som förser hela området med sina tjänster.

 

Om allt går enligt plan så kommer högdelen (ni skymtar trapphuset till vänster i bild) att börja uppföras runt vecka 40 2018. 

 

Och här är en tänkt bild av Vesterhavsporten när den står helt färdig ungefär i årsskiftet 2019-20.
Tillbaka

Kontakt

Hotell Vesterhavet

Motellvägen 3

311 40 FALKENBERG

 

Tel +46(0)346 71 18 80

Fax +46(0)346 878 99