Arena Vesterhavet

Ett koncept fullt av möjligheter.

 

Vid midsommar 2015 stod Arena Vesterhavet färdig. Det är en multiarena på 3 400 kvadratmeter med mängder av möjligheter.. Arena Vesterhavet är tillsammans med satsningen på Hotell Vesterhavet det första steget mot en ny knutpunkt i Falkenberg som ska präglas av sport, hälsa och fritid.


En plats för idrottande och hälsosamma unga och vuxna att samlas.
Den nya multiarenan öppnar möjligheter för det lokala föreningslivet men också
för att skräddarsy attraktiva lösningar för såväl träningsläger som större  tävlingsarrangemang för föreningar och organisationer från hela Skandinavien.

 

Vi får också fina möjligheter till event av olika slag som konferenser, kongresser och konserter. Arenan kan med olika dukningar ta in 1 500 sittande personer och anläggningen är tekniskt förberedd för allt som behövs för att genomföra ett modernt evenemang.

Grunden i konceptet är samarbetet med Hotell Vesterhavet som erbjuder bra mat- och boendemöjligheter.

Detta kombinerat med goda förbindelser och närheten till
flera andra idrottsanläggningar, havet och centrum i Falkenberg gör Knutpunkt Vesterhavet till den perfekta platsen för både träningsläger och event. Mitt i Halland ett stenkast från livsnerven E6 finner ni oss.

 

Sedan Arenan öppnade har vi bland annat haft SM i Brottning 2016, ett flertal föreläsningar för upp till 1300 åhörare, konsert med Takida & Stiftelsen samt inte minst den fantastiska Julshowen "White Christmas", som drog fulla hus. Här medverkade bland annat Lisa Ajax, Linda Bengtzing och Stefan Odelberg.

 

Lokalerna passar perfekt för årsstämmor eller liknande, och kan kombineras med utställningar och mässor av såväl små som stora slag.

 

För mer information om Arenan kan kontakta oss via info@vesterhavet.se alternativt slå oss en signal på 0346-146 00 .

 

Kontakt

Hotell Vesterhavet

Motellvägen 3

311 40 FALKENBERG

 

Tel +46(0)346 71 18 80

Fax +46(0)346 878 99